Μοντέρνος Χορός

Ο μοντέρνος χορός γεννήθηκε στις πρώτες δεκαετίες του 20ού αιώνα και έχει πατρίδες, ταυτοχρόνως, την Αμερική και την Γερμανία. Ο Μοντέρνος Χορός βασίζεται στη ροή της κίνησης του σώματος με ένα τρόπο αρμονικό που εκφράζει τους ρυθμούς της φύσης και τα πιο ευγενή αισθήματα του ανθρώπου.

Τα παιδιά που ασχολούνται με το μοντέρνο χορό μαθαίνουν η κίνηση τους να αποκτά συνέχεια, αρμονία, ενώ το σώμα τους γυμνάζεται συμμετρικά και γίνεται ευλύγιστο. Ο Μοντέρνος Χορός αποτελείται από ασκήσεις αερόβιες και πατώματος οι οποίες βοηθούν στην ανάπτυξη της ελαστικότητας του σώματος και γενικότερα ασκήσεις που βοηθούν στην ενδυνάμωση και εκγύμναση των μυών του σώματος. Μέσα από απλές κινήσεις ο μοντέρνος χορός δίνει στον χορευτή την ευκαιρία να ενδυναμώσει την αντίληψη του σώματός του και συνεπώς και του εαυτού του ως ξεχωριστό άτομο.

Στο τμήμα του Μοντέρνου χορού της Σχολής μας ακολουθείται το παγκοσμίως αναγνωρισμένο σύστημα του Imperial Society of Teachers of Dancing (ISTD) του Λονδίνου, το οποίο μέσα από εξέλιξη πέραν των 100 χρόνων, εγγυάται την άρτια κατάρτιση και εκπαίδευση των μαθητών της σχολής.

Τμήματα για παιδιά από 6 χρονών και άνω.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα διαθέσιμα τμήματα παρακαλώ επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικώς στο 70088812.

Close Menu