ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

 

(Κάντε κλικ σε όποιανδηποτε ερώτηση)

Η Γραμματεία της Σχολής είναι στη διάθεσή σας καθημερινά από η ώρα 2:00μμ μέχρι η ώρα 9:00μμ και Σάββατο από η ώρα 8:30πμ μέχρι η ώρα 2:00μμ. 

Μπορείτε επίσης ανά πάσα στιγμή, οποιδήποτε μέρα και ώρα να επικοινωνήσετε μαζί μας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Σχολής: [email protected]

Στη Σχολή γίνονται και πρωινά μαθήματα, κατόπιν συνεννόησης με τη Γραμματεία και το Δάσκαλο.

Τα δίδακτρα στη Σχολή μας φροντίζουμε να είναι σε προσιτά επίπεδα, αφού σκοπός μας είναι η μουσικοχορευτική εκπαίδευση να απευθύνεται πραγματικά σε όλους. Αυτά μεταβάλλονται ανάλογα με το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται ο σπουδαστής. Για όλα τα μαθήματα υπάρχει μια σταθερή χρέωση στην αρχή εκάστου έτους για την εγγραφή. Στη Σχολή υπάρχει πολιτική εκπτώσεων, ενημερωθείτε για αυτά από τη Γραμματεία της Σχολής μας.

Στη Σχολή υπάρχει πολιτική Εκπτώσεων όπως για παράδειγμα για αδέρφια και σπουδαστές που κάνουν περισσότερα από ένα μαθήματα χορού, κτλ. Ενημερωθείτε για την πολιτική των Εκπτώσεων μας που ισχύει για κάθε ακαδημαϊκό έτος από τη Γραμματεία.

Για τα μαθήματα που διδάσκονται στη Σχολή μας μπορείτε να ενημερωθείτε στους ανάλογους συνδέσμους για Μουσική, για Musical Theatre και για Χορό.

Στη Σχολή μας οι σπουδαστές έχουν τη δυνατότητα να παρακάθονται σε διεθνώς αναγνωρισμένες και υψηλού επιπέδου εξετάσεις, τόσο μουσικής όσο και χορού. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στη θεματική Εξετάσεις.

Είναι αλήθεια ότι ένας μεγάλος στόχος των σπουδαστών μας που θέλουν είτε να ασχοληθούν σε επαγγελματικό επίπεδο με το Χορό και τη Μουσική, ή απλά να επικυρώσουν τις γνώσεις και ικανότητες που απόκτησαν μέσα από τα χρόνια σπουδών τους, είναι να αποκτήσουν το Πτυχίο ή το Grade 8. Παρόλο που τόσο η Μουσική και ο Χορός είναι τέχνες που δεν εξαντλούνται με αυτά τα πιστοποιητικά (εξ ού και υπάρχουν διαθέσιμες εξετάσεις στη Σχολή μας υψηλότερου επιπέδου), είναι γεγονός ότι από πολλά Πανεπιστήμια αυτά τα πιστοποιητικά θεωρούνται ορόσημο και είναι αποδεκτά και αναγνωρισμένα. Ο χρόνος που χρειάζεται ο κάθε μαθητής για να αποκτήσει αυτά τα πιστοποιητικά ποικίλλει, ανάλογα με τον αριθμό εξετάσεων που θα παρακάθεται κάθε χρόνο, αλλά και την γενικότερη επιμέλειά του.

Διαχρονικός στόχος και σκοπός της σχολής Future Academy of Arts είναι να προσφέρουμε στους σπουδαστές μας την υψηλότερου δυνατού επιπέδου κατάρτιση. Είμαστε λοιπόν περήφανοι για την ποιότητα, τον επαγγελματισμό και το ήθος των καθηγητών μας, οι οποίοι είναι αναπόσπαστο μέρος της μεγάλης οικογένειας της Σχολής μας. Φροντίζουμε να διασφαλίζουμε ότι όλοι οι καθηγητές μας επιπρόσθετα από προσοντούχοι Μουσικοί ή Χορευτές, έχουν και τις απαιτούμενες ικανότητες για να μπορούν να διδάξουν αποτελεσματικά και να μεταφέρουν τις γνώσεις τους στους σπουδαστές.

Close Menu