Language flag for

Select your language

Ενημέρωση για COVID 19

[Τελευταία ενημέρωση: 31/8/2022, 1:00μ.μ.]

Αγαπητοί γονείς και φίλοι,

Πιο κάτω θα βρείτε ενημέρωση σχετικά με την πολιτική της Σχολής μας με βάση τις εξελίξεις σχετικά με την πανδημία του κορωνοϊού (COVID-19). Τα μέτρα πρόληψης και η πολιτική έχει αναπτυχθεί λαμβάνοντας υπόψη τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και Υπουργείου Παιδείας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Μέτρα / ενέργειες που ακολουθούμε:

1) Η χρήση μάσκας στους εσωτερικούς χώρους της Σχολής δεν είναι υποχρεωτική. Συστήνεται η χρήση μάσκας σε άτομα που εμπίπτουν στις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού και σε άτομα που συναναστρέφονται με άτομα υψηλού κινδύνου.

2) Ενημέρωση σχετικά με τις αίθουσες διδασκαλίας και κανονισμούς λειτουργίας 2022-23, μπορείτε να βρείτε στο Ενημερωτικό έντυπο σπουδαστών & κηδεμόνων (31.8.2022) και Κανονισμοί 2022-23.

3) Παρακαλούμε θερμά όπως όλοι οι γονείς και σπουδαστές τηρούν τα μέτρα που βρίσκονται σε ισχύ, καθώς επίσης όπως αποφεύγουν τη χρήση του ταμείου, πραγματοποιώντας τις πληρωμές μέσω της JCC Smart ή μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με δίδακτρα, τρόπους ηλεκτρονικών πληρωμών, φόρμα εγγραφής, GDPR και γενικές πληροφορίες σχετικά με τα μαθήματα, παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε στο 70088812, ή μέσω viber στο 97882494, ή στο secretary@futureacademyofarts.com

4) Η Σχολή ακολουθεί όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα πρόληψης και απολύμανσης, σύμφωνα με τις εκάστοτε οδηγίες του Υπουργείου Υγείας που είναι σε ισχύ.

Περισσότερες πληροφορίες για μέτρα προστασίας από τον COVID 19, καθώς και άλλες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη σελίδα του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών της Κυπριακής Δημοκρατίας, καθώς και στη σελίδα του Υπουργείου Υγείας.