Ενημέρωση για COVID 19

[Τελευταία ενημέρωση: 20/5/20, 10:30μ.μ.]

Αγαπητοί γονείς και φίλοι,

Πιο κάτω θα βρείτε ενημέρωση σχετικά με την πολιτική της Σχολής μας με βάση τις εξελίξεις σχετικά με την πανδημία του νέου κορωνοϊού (COVID-19). Τα μέτρα πρόληψης και η πολιτική έχει αναπτυχθεί λαμβάνοντας υπόψη τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και Υπουργείου Παιδείας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Μέτρα / ενέργειες που ακολουθούμε:

1) Η Σχολή θα παραμείνει κλειστή μέχρι και την Τετάρτη 20/5/2020 για τα μαθήματα Μουσικής και Μουσικού Θεάτρου, ενώ για τα τμήματα Χορού και Μουσικής Προπαιδείας μέχρι την ημερομηνία που θα ανακοινωθεί από τις Αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας.

2) Τα μέτρα πρόληψης και υγιεινής που θα ισχύουν με την επιστροφή του τμήματος Μουσικής και Μουσικού Θεάτρου στις αίθουσες διδασκαλίας από 21/5/20 μπορείτε να τα δείτε πιο κάτω. Tα μέτρα θα τηρούνται επιπλέον και σε συνδυασμό με τα μέτρα που αναφέρονται στο πρωτόκολλο του Υπουργείου Παιδείας σχετικά με την επαναλειτουργία των Ωδείων (ημερ. 20.5.2020) (ypp10795a).

Μέτρα υγιεινής – 19.5.2020

3) Λεπτομέρειες σχετικά με την επιστροφή στις αίθουσες διδασκαλίας για τα προαναφερθέντα τμήματα, αλλά και τα μαθήματα που συνεχίζονται διαδικτυακά, μπορείτε να δείτε στα πιο κάτω ενημερωτικά έντυπα:

Ενημέρωση – επιστροφή στις αίθουσες & προγραμματισμός 2020-21 (16.5.2020)

Ενημέρωση για Μαθήματα Μαΐου (1.5.2020)

Ενημέρωση για Μαθήματα Μαρτίου – Απριλίου (31.3.20)

Ενημερωτικό έντυπο σπουδαστών & κηδεμόνων (16.3.20)  

4) Τελευταία ενημέρωση σχετικά με τις εξετάσεις, τρόπους πληρωμής διδάκτρων / εξετάστρων και την παράσταση “Η Μελωδία της Ευτυχίας” μπορείτε να βρείτε στο έντυπο “Ενημέρωση για Εξετάσεις – Γραμματεία – Παράσταση (26.3.20)“.

5) Η ημερομηνία της παράστασης “Η Μελωδία της Ευτυχίας” αλλάζει από 24 Απριλίου για τις 14 Ιουλίου 2020. Ακυρώνονται οι πρόβες που ήταν προγραμματισμένες. Νεότερες οδηγίες σχετικά με τις επόμενες πρόβες θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνω.

6) Η Σχολή μας ακολουθεί όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα πρόληψης και απολύμανσης, σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας.

Περισσότερες πληροφορίες για μέτρα προστασίας από τον COVID 19, καθώς και άλλες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη σελίδα του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών της Κυπριακής Δημοκρατίας, καθώς και στη σελίδα του Υπουργείου Υγείας.

Έντυπο συγκατάθεσης Εξ Αποστάσεως Μαθημάτων