Προπώληση εισιτηρίων παράστασης “Η Μελωδία της Ευτυχίας”

Τελευταία ενημέρωση:

Λόγω τον περιοριστικών μέτρων για αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού, η ημερομηνία της παράστασης θα μεταφερθεί για την Άνοιξη 2022. Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνω. Τα εισιτήρια που έχουν εξασφαλιστεί μεταφέρονται αυτόματα για την νέα ημερομηνία. Για οποιεσδήποτε διευθετήσεις αφορούν τα εισιτήρια, παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε με την Tickethour στο 77777040. 


Αρχική ενημέρωση:

Ενημερώνουμε ότι η έναρξη προπώλησης εισιτηρίων για την παράσταση “Η Μελωδία της Ευτυχίας” ξεκινά την Τρίτη, 3 Μαρτίου 2020, η ώρα 8π.μ.

Σημειώνεται ότι θα γίνουν δύο παραστάσεις την ίδια ημέρα (24 Απριλίου 2020), η ώρα 5μ.μ. και 8:15μ.μ.

Τιμή εισιτηρίου: €15 (γενική είσοδος) 

Τα καθαρά έσοδα της παράστασης θα διατεθούν στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα και στον Πνευματικό Όμιλο Αποστόλου Μάρκου για το φιλανθρωπικό έργο τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παράσταση πατήστε εδώ

Τρόποι διάθεσης εισιτηρίων:

1) Tickethour

Διαδικτυακά από την ιστοσελίδα  www.tickethour.com.cy – “Η Μελωδία της Ευτυχίας”, όπου πρώτα χρειάζεται να γίνει εγγραφή στην ιστοσελίδα. Στην αγορά αυτή υπάρχει επιβάρυνση από την Tickethour €1 έξτρα σε κάθε εισιτήριο + 2% (δηλ. €0,30 χρεώσεις κάρτας και έξοδα επεξεργασίας).

Τα εισιτήρια αποστέλλονται κατευθείαν στο email που καταχωρείται στην ιστοσελίδα και μπορούν είτε να τυπωθούν ή να αποθηκευτούν στο τηλέφωνο για υπόδειξη τους στην είσοδο (barcode scan check).

2) Καταστήματα ACS courier

Τα καταστήματα λειτουργούν καθημερινά από τις 8π.μ. – 7μ.μ. (Δίκτυο καταστημάτων στο https://cyp.acscourier.net). Στις αγορές εισιτηρίων με μετρητά δεν υπάρχει οποιαδήποτε επιπλέων χρέωση. Στην περίπτωση που η αγορά γίνει με πιστωτική κάρτα, τότε θα υπάρχει έξτρα χρέωση 1.2%. 

Για προκράτηση συγκεκριμένων θέσεων, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το 77777040 όπου θα δίνεται ένας κωδικός, με τον οποίο θα μπορείτε να επισκεφθείτε ένα κατάστημα της ACS Courier για πληρωμή και παραλαβή των εισιτηρίων. Οι τηλεφωνικές κρατήσεις θέσεων θα ισχύουν για 2 ημέρες και ακολούθως θα ακυρώνονται. 

Σημειώσεις:

* Η προπώληση θα είναι ελεύθερη προς όλο το κοινό (δεν υπάρχουν κρατημένα εισιτήρια, έτσι παρακαλούμε όπως οι οικογένειες των συμμετεχόντων προμηθευτούν έγκαιρα τα εισιτήρια, λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων). 

* Είσοδος για παιδιά μέχρι 4 ετών δωρεάν, χωρίς όμως να γίνεται κράτηση θέσης. 

* Η επιλογή και η κράτηση θέσης θα γίνεται με την αγορά του εισιτηρίου και η θέση θα αναγράφεται πάνω στο εισιτήριο. Η θέση που θα αναγράφεται θα τηρείται αυστηρά από τους ταξιθέτες του θεάτρου.

Ευχόμαστε να απολαύσετε άλλη μια παράσταση που ετοιμάζει με πολλή αγάπη και κόπο η Ομάδα των σπουδαστών και καθηγητών της Σχολής μας!