Μελωδία της Ευτυχίας

Τελευταία ενημέρωση:
Λόγω τον περιοριστικών μέτρων για αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού, η ημερομηνία της παράστασης έχει μετατεθεί για την Άνοιξη 2022. Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνω. Τα εισιτήρια που έχουν εξασφαλιστεί μεταφέρονται αυτόματα για την νέα ημερομηνία. Για οποιεσδήποτε διευθετήσεις αφορούν τα εισιτήρια, παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε με την Tickethour στο 77777040. 


Αρχική ενημέρωση:

Η Σχολή “Future Academy of Arts” παρουσιάζει την παράσταση «Η Μελωδία της Ευτυχίας».

Μια μοναδική διασκευή στα ελληνικά του δημοφιλούς Musical «The Sound of Music», με ζωντανή μουσική από την Sinfonietta Αθηνών, 100μελή χορωδία, χορευτές και ηθοποιούς της Σχολής!

Η Sinfonietta Αθηνών αποτελείται από καταξιωμένους μουσικούς κορυφαίων Ελληνικών Ορχηστρών, όπως της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών. Μαέστρος της παράστασης θα είναι ο κ. Γιώργος Αραβίδης, συνεργάτης της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και των μουσικών συνόλων της ΕΡΤ.

Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου

Παρασκευή, 24 Απριλίου 2020

5μ.μ. & 8:15μ.μ.

Τιμή εισόδου: €15

Προπώληση εισιτηρίων στη Tickethour.com.cy και στα καταστήματα της ACS courier για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Όλα τα καθαρά έσοδα της παράστασης θα διατεθούν στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα για την οικονομική στήριξη του Εξειδικευμένου Κέντρου Παιδικού Καρκίνου και στον Πνευματικό Όμιλο Αποστόλου Μάρκου – Αρχαγγέλου για τη στήριξη των απόρων μαθητών της ενορίας Απ. Μάρκου – Αρχαγγέλου.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 70088812.